Wednesday, 25 January 2012

cerita

hai, hari ni rajin pulak nak taip , hari ni nak cerita tentang cuti sekolah .pertama pada hari jumaat kan jiran fatin dia punya mak dtg ngan adik beradik dia sebab jiran fatin nak beranak lah kan so dia jangka 22.1.2012 kan tapi lambat sehari je danlepastu jiran fatin lahirkan- baby boy hihihi kat hospital serdang baby tu dilahirkan jam 11:40.hari kedua , jiran fatin bawak balik baby tu comel lah juga .petang fatin dengar ambulans kan tak tahu lah sape sakit kan so fatin tanya kawan fatin siapa sakit lepastu dia ckp ayah avin yang sakit sebab dia tak leh jalan .ketiga dalam jam 10:00 fatin makan lah nasi lemak lepastu makteh ajak pegicarwash kan so pegi dan sampai tengok ramai so kitaorang pegilah billion kan cari sampul surat kat atas and syabab tak jumpa so pegi lah carwash balik lepastu pegi ah em j kan tak de lepastu pegi lah kedai piala kan patu ade . pegi carwash lepastu tengok kete tengah basuh. tunggu2 dah siap dah kan makteh dah bayar lepastu start enjin tak leh sebab orang carwash tu pegi lock{ lol}.then dia buat kan dah boleh lepastu balik rumah .. hahhahhahhahhahh bye thanks bace

No comments:

Post a Comment